Iluminare stradală

Lumimax este magazinul unde Dvs. puteți să cumpărați produse de iluminare stradală de calitate superbă pe preț mic. Dvs. veți fi foarte uimit de asortimentul nostru, pentru că alegere este imensă și poate bucura fiecare om.

Ce este iluminare stradală și de ce aveți nevoie de ea?

Iluminare stradală este un instrument datorită cărui poți să îmbunătățești vizibilitate în întuneric. De obicei, produse sunt făcute din materiale rezistente pentru că trebuie să reziste caracteristici climatice ale zonei.

Iluminare stradală pentru case private și case de vacanță

Pentru ca casa Dvs. să atragă atenția și admirație și să fie comfortabilă în utilizarea trebuie să lucrați asupra părți de interior și exterior. Când veți instala iluminare stradală veți putea ieși în curte sau pe terasa și să petreceți timpul liber, necătând la ceea, că deja e întuneric. Produse care Dvs. alegeți din colecții imense se va potrivi exact în interiorul Dvs. și vă va bucura.

Iluminare stradală pentru birouri

Fiecare companie se străduiește să fie respectabilă de fiecare om (și de cei care lucrează cu ei, și de cei care numai văd biroul lor). De aceea când biroul are curtea, compania vrea s-o înfrumusețească, dar fără iluminare stradală nimeni nu va putea evalua asta. Deci, Dvs. trebuie să gândiți cum puteți ilumina zona această că ea să fie văzută de toți și că acolo va fi comod echipei din biroul.

Tipuri de iluminare stradală:

  • stâlp (lanterna este fixată pe baza înaltă);
  • coloane (corpul de iluminat este fixat pe baza de la 0,5 m până la 1 m);
  • corpuri iluminat de perete

Livrarea în magazinul Lumimax

În magazinul Lumimax noi oferim livrarea produselor Dvs. pentru iluminare stradală în timp de 1-2 zile după efectuarea comenzii. Asta este foarte comod și Dvs. economisiți timpul și forțele. Dvs. trebuie doar să așteptați și puteți bucura de cumpărare.

Cumpărați produse pentru iluminare stradală azi!

Magazinul Lumimax știe foarte bine cât de dificil este să găsești produsul care va fi perfect în aspecte: preț, calitate, materiale și stil. Pentru că cumpărătorilor va fi mai comod noi îmbunătățim marfa întotdeauna. Numai la noi Dvs. veți putea cumpăra iluminare stradală de care nu veți regreta niciodată. Asta va fi o cumpărare perfectă după care Dvs. veți fi fericit mult timp. Cumpărați iluminare stradală împreună cu Lumimax!