Branduri

Toate produsele sunt din colecţiile noi ale producătorilor europeni de frunte:


ТМ NBLIGHT - nblight.ua
ТМ Nowodvorski Lightning - nowodvorski.com
TM Maytoni - maytoni.ru
ТМ Artglass - www.artglass.cz 

Lumimax este un magazin, unde Dvs. puteți găsi iluminare calitativă. Asortimentul nostru poate bucura oricine pentru că avem o alegere imensă de colecții și stiluri. Noi ne mândrim că colaborăm cu producătorii, care au cucerit oamenii prin calitate și design-uri interesante. Pentru noi e foarte important ca Dvs. veți putea găsi ceea, ce ați vrut și să nu regretați după cumpărare.


Ce fel de branduri Dvs. puteți găsi în magazinul nostru?


V-TAC este o companie din Europa, care produce corpuri de iluminat LED deja mai mult decât 4 ani. Fiecare an mai multe țări folosesc produsele lor calitative. Ei întotdeauna proiectez modelele noi, care ne ușurez viața. Fiecare dispozitiv are certificat de calitate și de aceea în compania aceasta este cel mai bun raport calitate/preț.
Alfa este compania mare din Polonia, care produce iluminare decorativă. Compania a fost fondată în anul 1974 și lucrează până azi. Businessul acesta familiar nu uită de tradiții, care au fost în timpul fraților Sosnovschi (fondatori de compania) și îmbunătățește produsul.
Alfa respectă standardele de calitate din Europa și internaționale. Toate corpuri de iluminat au certificate de verificarea calității, ce înseamnă, că tehnica de iluminat companiei Alfa este un raport bun de calitate și preț.
Globo este o companie, care produce tehnica de iluminat. Ea a fost fondată în anul 1998. Ei sunt situați lângă Germania și Italia, ce înseamnă, că în produsele sale ei utilizează cunoștințele vecinilor săi cunoscuți. Calitatea germană este amestecată cu stil și farmec italienești în tehnică de iluminare companiei Globo.
Compania Nowodvorski este producător tehnicii de iluminat din Polonia. Compania a fost fondată în anul 1994. Producător mic creștea și acum ca în compania mare și respectabilă acolo lucrează aproximativ 400 de angajați, dar Nowodvorski nu uită despre tradițiile, care au apărut la începutul carierei. Cele mai importante însușiri ale companiei sunt încredere, profesionalism și decență. Dvs. nu veți vedea producția necalitativă, care nu respectă standardele calității.
Zuma Line este brand din Polonia, care produce corpuri de iluminat moderne pentru casele Dvs. Filozofia lor este ”Iluminare modernă în fiecare casă”. Zuma Line este prezentată în multe țări europene și respectă toate standardele de calitate, de aceea poate colabora cu parteneri peste hotare. Având suport de la parteneri și cumpărători Zuma Line vă propune producția superbă. Imaginați-vă cât de elegante pot fi dispozitivele, când ai relații cu marea partea a lumii.
Producător de tehnică de iluminare Arte Lamp a apărut în anul 2001 în Italia (Fanzolo lângă Vedelago). De la început compania folosește tehnologii noi de producere, calitatea produselor respectă standardele internaționale, iar asupra stilurile lor lucrează designeri profesioniști. De aceea compania crează producție calitativă, aspectul cărei poate rupe răsuflare.
Cumpărați iluminare brandurilor faimoși împreună cu noi!
Magazinul Lumimax colaborează numai cu producători respectabili din lume. Numai la noi Dvs. puteți găsi alegerea imensă de produse calitative și elegante pe preț mic. Dvs. veți putea găsi ceea, ce vă va plăcea, de aceea nu amânați cumpărare tehnicii de iluminat cu nume mondial. Cumpărați chiar acum împreună cu magazinul Lumimax!